Video

Mooie compilatie van ongeveer 4min van het Kerstoptreden van Debora & Nol in Café Het Pand op 1 dec 2019 in Zaandam.
Uitvoering van John Denver’s Annie’s Song door Debora Visscher en Nol Sicking tijdens de huwelijksdienst van Erlijn Zandstra en Jos Druijf op 19 september 2019 in Kasteel Radboud in Medemblik.
Een compilatie van het optreden van het kwartet van Debora Visscher/Nol Sicking kwartet op 8 juni 2019 bij Music And Dreams in Zaandam. Met op drums Niek van Wiggen en op contrabas Vincent Kuiper en als special guest Teddy Sicking op viool in “The Boy From Ipanema”.
  1. Songcompilatie

Het Jazzduo Debora Visscher en Nol Sicking Live in café-restaurant De Bataaf aan de Veerdijk in Wormer op 14 februari 2018, Valentijnsdag.

Laat Me

Duo Debora Visscher en Nol Sicking voeren het Ramses Shaffy lied “Laat Me” uit in Anna Haen op 8 sep 2018 in Abcoude.

My Romance

Jazzduo Debora Visscher en Nol Sicking met My Romance op 8 sep 2018 in restaurant Anna Haen in Abcoude.

Debora & Nol en band, Royal jazzfestival, Zaandam 27 april 2019

Debora Visscher and Nol Sicking repeteren The Boy from Ipanema, april 11 2019. De akkoordchanges zijn gearrangeerd door gitarist Oscar Castro Neves voor de DVD Casa da Bossa.
Een compilatie van het optreden in het Zaantheater door iemand uit het publiek. Teddy Sicking viool, Vincent Kuipers bas, Niek van Wiggen drums.
Debora & Nol met Vincent Kuipers op contrabas en Niek van Wiggen op drums tijdens Royal Jazz in het Zaantheater op 27 april 2019. Stukjes van Lullaby of Birdland, Honey Suckle Rose en My Romance