Debora Visscher - vocals
Nol Sicking - piano/electrische piano

Nol en Debora hebben elkaar leren kennen in 2014 tijdens een vocaljazz-workshop die Nol gaf op FluXus Centrum voor de Kunsten in Zaandam. Debora haar talent voor jazz qua sound, feel en timing viel destijds meteen op in de workshop. Nadat Debora en Nol elkaar tegenkwamen in het woonwerkverkeer in het voorjaar van 2017 ontstond het idee om een keer te gaan jammen. Tijdens de jam ontstond het idee voor het vormen van een jazzduo.</p>

Vanaf het najaar 2017 hebben Debora en Nol gewerkt aan hun “sound” en aan hun repertoire, dat in hoofdzaak bestaat uit mooie jazzstandards maar ook samba’s, bossanova’s een enkele nederlandstalige song en enkele jazzy popsongs. De sound van het duo wordt ook in hoge mate bepaald door de wijze van begeleiding van Nol met “walking bass” in de linkerhand voor de groovesongs die erg aan de begeleidingstechniek van jazzorganisten doet denken. Daarnaast speelt Nol op een Rhodes-electrische piano uit 1981 met een kamerbrede- en vette sound. Debora beschikt over een zeer authentieke “eigen” sound en time die sterk ontwikkelt aangezien Debora en Nol elke week samenspelen.

Het duo heeft als doel op te treden op kleine (huiskamer-) concerten maar ook in restaurants of Grandcafé’s die een  muzikaal authententieke sfeer zoeken tijdens een diner of op recepties, huwelijks-, verjaardagsfeestjes, etc.

Nol brengt graag zijn fantastische “Rhodes” mee, maar vindt het ook fijn om op een fijne piano of vleugel te spelen. voor de versterking van Debora haar stem heeft het duo zelf apparatuur.

Op dit moment kunnen Debora en Nol ruim drie uur muziek verzorgen.