Nol Sicking

Nieuws

NIEUWS:

25 sep 2019

NIEUW!!! Debora & Nol Nieuwe Video                                                    Annie’s Song van John Denver! tijdens het huwelijk van Erlijn Zandstra en Jos Druijf.

Op 24 september 2019 speelden Debora & Nol op de Makro, Amsterdam Zuid, tijdens een kledingactie van de kledingafdeling, de jazzy songs waren een fijne toevoeging op de feestelijke sfeer en het winkelende publiek waardeerden de klank van het duo enorm!

Op 28 september 2019, de Zaanse Molendag,  speelt het duo tijdens de opening van Kaldenbach Piano in het prachtige 17e eeuwse geheel gerestaureerde oudzaanse pand van  Molen de Paauw in Nauerna/Assendelft. Kaldenbach Piano is importeur van Feurich piano’s en vleugels.

 

3 juli 2019

NIEUW!!! Debora & Nol 4tet Nieuwe Video                                                                Debora & Nol hebben een videocompilatie gepubliceerd van het optreden met hun kwartet op 8 juni 2019 in Music And Dreams Zaandam. De video kan hier bekeken worden en staat ook op Youtube.                    

8 mei 2019

NIEUW!!! zaterdagavond 8 juni 2019                                                                         Alweer voor de derde keer spelen we met ons duo Debora & Nol in het fantastische muziekcafé van Miriam Smits Music And Dreams, aanvang 20.00uur.   Dit keer met Niek van Wiggen op drums en Vincent Kuipers op contrabas.                                                                                   

NIEUW!!!  zondagmiddag 19 mei 2019                                                            Vocal jazzsessie met Nol, alweer de DERDE jazzsessie met Nol Sicking voor zangers en zangeressen die graag jazz zingen, op zondagmiddag 19 mei van 15.00 – 18.00uur Bij Music And Dreams, Zuidijk 74, Zaandam. Mooie jazzsong zingen met Nol aan de babyvleugel. Je kunt je verzoeksongs melden via mail: nol.sicking@gmail.com of bij Music And Dreams.

Debora en Nol                                                                                                         Het duo is zeer aktief geweest met optredens op 14 feb bij De Bataaf 1894 in Wormer, 23 maart Music and Dreams , 13 april Het Wapen van Wormer en met hun kersverse kwartetbezetting op het Royal Jazzfestival in Zaandam.

North Of The Border                                                                                           
Het Jazz- en latinfusiontrio North Of The Border met Nol Sicking keys, Paul Berner basgitaar en Mark Eshuis drums is weer aktief na 15 jaar!! Op 31 maart trad het trio met succes op bij Music and Dreams. Beelden van het optreden staan hier op deze website.

2 feb 2019

Vocaljazz met Nol, vrije jazzsessie met Nol Sicking voor vocalisten uit de regio die graag jazz zingen, op zaterdagmiddag 2 februari van 15.00 – 18.00uur Bij Music And Dreams, Zuidijk 74, Zaandam. Laagdrempelig, gewoon een mooie jazzsong zingen met Nol aan de vleugel. Aanmelden uiterlijk een week voor 2 december via dit contactformulier of bij Music And Dreams. Bij aanmelding wel opgeven welke songs je graag zingt en in welke toonsoort.

 

20 jan 2019

Opnamesessie door JUNOmusic met Vocal Group Twelve uit Utrecht. De opnames zijn voor de kerstepee die de groep in december 2019 wil uitbrengen.

 

5 jan 2019

Optreden van Debora & Nol bij Music And Dreams , het nieuwe Zaanse muziekinitiatief en podium van Miriam Smit. Mooie goed gearrangeerde jazz- en popsongs, van 20.00 tot 23.00uur. Zuiddijk 74, Zaandam. www.musicanddreams.nl

 

7 dec 2018

Op 7 dec vindt het tweede Talentconcert plaats in de Verkadezaal van FluXus, Centrum voor de Kunsten, Westzijde 148, Zaandam.               Aanvang 19.00, entree gratis. Een mooie gelegenheid weer om de talentjes die lessen volgen bij FluXus te bewonderen! De audio- en videoregistraties zijn weer in handen van JUNOmusic.

 

Oud nieuws

27 aug 2018

Op 22 september 2018 zal de CD met romantische pianostukken van Chopin, Schumann en Brahms, gespeeld door René van Sluis en door Nol Sicking geproduceerd, gepresenteerd worden in de Verkadezaal van FluXus centrum voor de Kunsten Zaandam.

Twee videoregistraties zijn te zien op de pagina: Video                                        

Op de pagina Debora en Nol zijn op de pagina Audio 7 demo’s geplaatst die het duo opgenomen heeft in het voorjaar van dit jaar in de studio van JUNOmusic. De tracks zijn allemaal gearrangeerd en geproduceerd door Nol.

Het eerstvolgende optreden van het duo is op 8 september.

December 2017

4Frank is gewijzigd qua samenstelling, Frank Leurs en Nol Sicking gaan voorlopig door als duo. Als quartet zal de groep in de toekomst met een andere bassist en drummer gaan werken; nieuws daarover volgt nog.

De CD van 4Frank is via het contactformulier op deze website te bestellen.

Mei 2017

Aan de website is een nieuwe pagina toegevoegd van het jazzduo “Debora & Nol”.

Op de pagina  is behalve informatie over het duo ook video te zien en audio te beluisteren.

September 2017

North Of The Border, mijn fusiontrio heeft in 2004 een aantal mooie tracks opgenomen. We hebben er nooit wat mee gedaan.  Ze zijn te beluisteren in het “Audio” menu.